Τμήμα Κομμωτικής

Η Τέχνη της Κομμωτικής ασχολείται με όλες τις υπηρεσίες κομμωτηρίου. Το hair styling, τα χτενίσματα, τα κουρέματα αλλά και η θεραπεία μαλλιών περιλαμβάνονται στην τέχνη της κομμωτικής. Οι νέες τάσεις της εποχής δίνουν πλεονέκτημα σε τέχνες όπως αυτή της κομμωτικής, για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μετά την αποφοίτηση. Παράλληλα τα νέα προϊόντα που κατακλύζουν την αγορά, η μελέτη και οι επιστήμες, προστεθούν κύρος στην κομμωτική τέχνη και δίνουν σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου μια εξαίρετη δυναμική και εφόδια για να αποκτήσουν άμεσα το δικό τους στυλ και φιλοσοφία.

Student Works in Hairstyling

hair-1 hair-4 hair-3


Στο FREDDY MAKEUP STAGE καινοτομούμε και επικεντρωνόμαστε στα χτενίσματα (Dry Styling) ώστε σε σύντομο διάστημα και με πολύ ανταγωνιστικές τιμές να γίνεις πολύτιμος συνεργάτης σε κομμωτήριο ή να εργαστείς ανεξάρτητα. Έχεις τη δυνατότητα επίσης να ολοκληρώσεις την κομμωτική τέχνη με βαφές και κουρέματα.

 

 

header-freddy

 

• FULL COURSE: Πλήρης κύκλος σπουδών – Dry Styling – Κουρέματα – Βαφές
– Διάρκεια τμήματος: 
Πλήρης κύκλος σπουδών δύο εξαμήνων (Α+Β εξάμηνα, περίοδος Οκτώβριος – Ιούνιος).
• A’ COURSE: Dry Styling – “Η τέχνη του χτενίσματος”
– Διάρκεια τμήματος: Έξι μήνες
• B’ COURSE: Κουρέματα – Βαφές
– Διάρκεια τμήματος: Έξι μήνες. Κάθε εξάμηνο λειτουργεί αυτόνομα ή συνδυαστικά (Α+Β)


Εταιρείες που μας εμπιστεύονται

Loreal_db067_450x450 INGLOT Maybelline_logo_png logo_erre Lancome-Logo dolce-gabbana-logo
dior clinique chanel-logo burberry-logo-500 tomford shiseido Seventeen_LOGO2

Η δέσμευση για επιτυχία στην επαγγελματική ζωή των σπουδαστών μας αποτελεί κριτήριο για εμάς. Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους μαθητές μας με τα κατάλληλα “εργαλεία” ώστε μετά την αποφοίτησή τους να μπορούν ισάξια να σταθούν στην αγορά της Ομορφιάς μέσα σε εταιρείες που την εκπροσωπούν. Δημιουργούμε BRAND NAMES στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς αφοσιωμένοι στην βασική αποστολή μας που δεν είναι άλλη από την πραγματική έκφραση και ολοκλήρωση μέσα από το επάγγελμα του μακιγιέρ, του κομμωτή και του ονυχοπλαστικού.


rag-1 rag-2