Νέα Τμήματα – Πληροφορίες / Εγγραφές: 2103310111

 

Τμήμα Αισθητικής

Για την αισθητική, στο FREDDYMAKEUPSTAGE υιοθετούμε την ολιστική προσέγγιση, με συμπληρωματικές σπουδές στις ειδικότητες του μακιγιάζ και της περιποίησης άκρων. Στόχος μας είναι οι απόφοιτοι να αποκτήσουν τα εφόδια που θα οδηγήσουν τα βήματά τους σταθερά στην αγορά εργασίας, ενώ αν είστε ήδη πτυχιούχος αισθητικός ή/και επαγγελματίας μπορείτε να εξειδικευτείτε σε συγκεκριμένες τεχνικές και θεραπείες. Στην αισθητική, ο άνθρωπος, η έρευνα και η τεχνολογία συναντώνται με σκοπό τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας και της ομορφιάς. Η ανάγκη για υπηρεσίες αισθητικής στις ημέρες μας αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Τα επαγγέλματα που περικλείουν στις ιδιότητές τους εφαρμογές αισθητικής γίνονται ολοένα και πιο περιζήτητα, ενώ το κοινό που αναζητά τις υπηρεσίες αισθητικής πλέον περιλαμβάνει και τα δύο φύλα αυξάνοντας το αγοραστικό κοινό της υπηρεσίας.

• Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3310 111
• Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της σχολής μας. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ενημερώνονται προσωπικά από τον  Freddy Κalobratso.

 

 


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΝΥΧΙΑ: 
Πλήρης κύκλος σπουδών
Διάρκεια τμήματος: Ένα διδακτικό έτος,
Α+Β εξάμηνα, περίοδος Οκτώβριος – Ιούνιος


ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ : Για επαγγελματίες, εξειδίκευση σε τεχνικές και θεραπείες


Εταιρείες που μας εμπιστεύονται

Loreal_db067_450x450 INGLOT Maybelline_logo_png logo_erre Lancome-Logo dolce-gabbana-logo dior clinique chanel-logo burberry-logo-500 tomford shiseido Seventeen_LOGO2
Η δέσμευση για επιτυχία στην επαγγελματική ζωή των σπουδαστών μας αποτελεί κριτήριο για εμάς. Στόχος μας είναι να εφοδιάσουμε τους μαθητές μας με τα κατάλληλα “εργαλεία” ώστε μετά την αποφοίτηση τους να μπορούν ισάξια να σταθούν στην αγορά της Ομορφιάς μέσα σε εταιρείες που την εκπροσωπούν. Δημιουργούμε BRAND NAMES στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς αφοσιωμένοι στην βασική αποστολή μας που δεν είναι άλλη από την πραγματική έκφραση και ολοκλήρωση μέσα από το επάγγελμα του μακιγιέρ, του κομμωτή και του αισθητικού.

HEADER2

rag-1 rag-2