Νέα Τμήματα – Πληροφορίες / Εγγραφές: 2103310111

 

Kαλώς ήλθατε στο FreddyMakeupStage

Είναι συναρπαστικό το ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς αν και ο δρόμος πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολος, γεμάτος προκλήσεις. Διανύοντάς τον συγκέντρωσα μεγάλο φορτίο γνώσης και εμπειρίας, που σήμερα επιθυμώ να μοιραστώ με τα «παιδιά» μου. «Παιδιά» μου θεωρώ όλους εσάς, τους νέους ανθρώπους που βάζουν το «θέλω» τους πάνω από όλα και είναι αποφασισμένοι με σκληρή δουλειά να κατακτήσουν τη γνώση και να φθάσουν στη δημιουργία, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση που τους αναλογεί στην αγορά εργασίας. Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας και θέλω να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε μαζί. Να φέρουμε την ανατροπή.

Τρόπος σκέψης και επιτυχία

Στόχος του εκπαιδευτικού εγχειρήματος του εργαστηρίου Freddy Make Up Stage είναι οι απόφοιτοι να πατήσουν γερά στα πόδια τους ως επαγγελματίες και να καθιερωθούν. Να τους ζητούν για δουλειά και όχι εκείνοι να την επιδιώκουν. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει τεράστια σημασία η συμμετοχή σπουδαστών μας σε δημοφιλή και προβεβλημένα events καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Δεν διεκδικώ ασφαλώς την απόλυτη σοφία, όμως η επαγγελματική μου πορεία με δίδαξε μεθόδους επιτυχίας. Δούλεψα σκληρά σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον και κατέκτησα τη δύσβατη κορυφή. Στον ίδιο δρόμο βαδίζουν τώρα και οι απόφοιτοι του εργαστηρίου FREDDY MAKEUP STAGE εφαρμόζοντας μεν μια δοκιμασμένη συνταγή, στην οποία όμως έχουν βάλει την προσωπική τους, ξεχωριστή πινελιά.

Το ταξίδι δεν είναι εύκολο, αξίζει όμως η προσπάθεια εάν συμμεριστείτε τη φιλοσοφία μας που στις βασικές αρχές της περιλαμβάνει την επιστροφή σε θεμελιώδεις αξίες προσωπικής ανάπτυξης: μεστή εκπαίδευση, γνώση, καλλιέργεια και αποφασιστικότητα. Αυτά τα στοιχεία είναι που εξασφαλίζουν την ανέλιξη, την επιτυχία και την επαγγελματική αποκατάσταση.

sig
Founder, Manager

Το ανθρώπινο δυναμικό

 

Συνοδοιπόροι και οδηγοί σας σε αυτά τα μονοπάτια ενός διαφορετικού, εναλλακτικού τρόπου σκέψης αναφορικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής είναι οι δάσκαλοι που επέλεξα για κάθε μια από τις ειδικότητες, με πολλή φροντίδα αλλά και αυστηρά κριτήρια. Καθηγητές ικανότατοι στο είδος τους και κυρίως παρόντες στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των σπουδαστών. Όχι «ονόματα» κράχτες, παρόντες στα διαφημιστικά φυλλάδια αλλά απόντες από τη διδασκαλία… Για τη διαμόρφωση κάθε τμήματος καθώς και των προγραμμάτων της σχολής, κάναμε λεπτομερή μελέτη της αγοράς και έρευνα στους εργασιακούς χώρους. Μαζί με τους επαγγελματίες καταγράψαμε τις ανάγκες, αξιολογήσαμε τα προσόντα και σκιαγραφήσαμε το προφίλ ενός ιδανικού συνεργάτη. Λάβαμε επίσης πολύ σοβαρά υπόψιν τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν πλέον στην ελληνική κοινωνία. Απόδειξη της επιτυχίας αυτού του έργου είναι η θετική έκπληξη σπουδαστών και γονέων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των σπουδών.

Μετρήσιμο αποτέλεσμα

Η εκπαίδευση στο εργαστήρι FREDDY MAKEUP STAGE έχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Το τεράστιο ποσοστό άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης των σπουδαστών μας και μάλιστα σε αξιοζήλευτες θέσεις εργασίας μιλάει από μόνο του.


rag-1 rag-2