Σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετέχετε στο μοναδικό Οpen Day Event που διοργανώνουμε στις 3 Οκτωβρίου 2016! Το Open Day απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές των επαγγελμάτων ομορφιάς και σκοπός μας είναι μέσα από αυτή τη διοργάνωση να παρουσιάσουμε σε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε σε αυτόν τον επαγγελματικό χώρο τα πλεονεκτήματα της φοίτησης στο Freddy Make Up Stage. Φέτος θα έχουμε την τιμή να βρίσκονται μαζί μας και απόφοιτοι της σχολής, καταξιωμένοι ήδη στον χώρο της μόδας, για να σας μεταφέρουν οι ίδιοι τόσο την εμπειρία τους κατά την διάρκεια της φοίτησής τους αλλά και τα εφόδια που απέκτησαν μέσα από τα fashion events που συμμετείχαν στο πλαίσιο της πρακτικής τους.

Δηλώστε συμμετοχή (συμπληρώστε τη φόρμα) και επιβεβαιώστε τη θέση σας δίπλα στον Φρέντυ Καλομπράτσο. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για τη Σχολή

Το 2005 έγινε το πρώτο βήμα. Η εμπειρία μου και η αφοσίωση στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας γίνονται επιτέλους “ΣΧΟΛΗ”, η FREDDY MAKEUP STAGE. Μία σχολή, από την οποία ξεκίνησαν και συνεχίζουν να ξεκινούν τα μεγαλύτερα ονόματα που απασχολούν σήμερα το χώρο του μακιγιάζ και της μόδας

Σήμερα, 11 χρόνια μετά συνεχίζω ακριβώς όπως ξεκινήσα. Με το ίδιο πάθος για γνώση και δημιουργία. Με την ίδια επιθυμία να μεταφέρω σε όλους τους σπουδαστές μας αξίες που θα τους συντροφεύουν σε όλα τα στάδια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.


rag-1  rag-2